Nitril handschoenen blauw online bestellen

Op zoek naar Nitril handschoenen in de kleur blauw? Geen probleem! Bij ons kunt u nitril handschoenen bestellen in verschillende maten, van XS t/m XL. Onze wegwerphandschoen zijn zeer goedkoop en worden bijna altijd de volgende dag al geleverd!

Waarom blauwe nitril handschoenen bij ons kopen?

Wegwerphandschoenen van Nitril zijn op verschillende plaatsen online te koop. Ook de blauwe varianten zijn bij andere medische groothandels als Nitril-Latex.nl verkrijgbaar. Waarom zou u bij ons bestellen? We zetten onze belangrijkste voordelen op een rij:

  • Goedkoop! Wij hebben eigen productie van blauwe nitril handschoenen en leveren daarom het goedkoopst!
  • Alle maten: bij ons zijn alle maten van deze wegwerphandschoenen verkrijgbaar en u kunt dus alle maten in een bestelling bij ons afnemen.
  • Snelle levering: Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen geleverd!
  • Gepoederd en poedervrij: ook hierin heeft u zelf de keuze.
  • Veilig: onze nitril handschoenen voldoen aan de CE, EN455(1,2,3), EN374(1,2,3), EN420 normen.
  • Nederlands bedrijf met eigen magazijn: Wij zijn een Nederlands bedrijf met Nederlandse normen en houden ons aan de Nederlandse wetgeving. U kunt makkelijk contact met ons opnemen en hebben een goed gevuld magazijn in Nederland.

Kiest u ook voor Nitril wegwerphandschoenen blauw?

Diverse kleuren

Nitril handschoenen zijn er in verschillende kleuren. Wit of transparant is standaard. Blauwe handschoenen worden het meest gebruikt en daar zijn enkele redenen voor.

Waarom kiest men voor blauw?

Werkt u in de medische,- of schoonheidsbranche? Dan kunnen uw cliënten en patiënten goed zien dat u handschoenen draagt en dus hygiënisch werkt. Daarnaast worden in de voedselindustrie vaak blauwe nitril handschoenen gebruikt omdat het dan meer opvalt als een handschoen stuk gaat en een stukje van het nitril tussen het voedsel terecht komt. Een derde reden is omdat het past in de huisstijl, veel medische instellingen hebben blauw in de uitingen, of gewoon omdat het mooier staat dan wit/transparant.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze handschoenen of andere producten? U kunt altijd tijdens kantooruren contact met ons opnemen.