Goedkoopste wegwerphandschoenen

Als u actief bent in de medische sector, als pedicure, schoonheidsspecialist kapsalon of in de voedsel industrie dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan wegwerphandschoenen om uw werk hygiënisch en prettig uit te voeren. Ook wilt u niet meer betalen dan nodig en dus besteld u het liefst de goedkoopste wegwerphandschoenen, uiteraard van prima kwaliteit!

Webshop wegwerphandschoenen

Om tijd te besparen maar ook goedkoop uit te zijn is het handig om wegwerphandschoenen online te bestellen in een webshop. Bij Nitril-Latex.nl heeft u diverse voordelen waardoor u wellicht uw wegwerp handschoenen bij ons wilt bestellen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoge kwaliteit volgens de CE, EN455(1,2,3), EN374(1,2,3), EN420 normen
  • Snelle levering (vandaag voor 16.00 besteld, morgen geleverd)
  • Nederlands bedrijf
  • Proefmonster mogelijk

Goedkoopste wegwerphandschoenen van Nederland

Doordat wij de handschoenen groot importeren en voordelig werken kunnen wij wegwerphandschonen zeer goedkoop aan u aanbieden. In verschillende soorten handschoenen zijn de goedkoopste leverancier van Nederland, ook als u geen enorme partij ineens koopt. Zo kunt u bij ons  terecht voor 100 of 1000 stuks verpakkingen van:

Meer disposables verkrijgbaar

Maar ook hebben wij veel andere wegwerp (ook wel disposable genoemd) producten zoals mondmaskers, haarnetten en vele andere producten in deze categorie. Wanneer u in een aankoop meteen verschillende producten afneemt, en u komt boven een netto totaalbedrag van €250,- uit dan betaald u ook nog eens geen verzendkosten. Bespaar ook geld door bij de goedkoopste in wegwerphandschoenen te bestellen!

De goedkoopste wegwerphandschoenen bestel je bij Nitril-Latex.nl!

nitril