Disposable handschoenen kopen

Op zoek naar de goedkoopste disposable handschoenen in Nederland? Bij Nitril-Latex.nl zit u goed! Bij ons kunt u disposable handschoenen kopen van verschillende materialen en uiteraard in uw maat en gepoederd of poedervrij!

De goedkoopste disposable handschoenen

De Nitril-latex.nl webshop is onderdeel van één van de grootste medische groothandels in Nederland. Doordat wij een grote eigen voorraad disposable handschoenen in eigen magazijn hebben, kunnen wij hierin de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn. Tevens kunnen wij de handschoenen in verpakkingen per 100 of per 1000 stuks aanbieden en kunnen we zeer snel leveren: vandaag voor 16.00 besteld is morgen geleverd.

Hoge kwaliteit en volgens de normen

Wij leveren alleen disposable handschoenen die voldoen aan de normen voor gebruik in Nederland (en heel Europa): CE, EN455 (1,2,3), EN374 (1,2,3), EN420. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze handschoenen en laten dat ook blijken door positieve reviews achter te laten bij de producten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om dit zo goed mogelijk op te lossen. Als Nederlandse webshop houden wij ons uiteraard aan de wetgeving omtrent het retourrecht.

Disposable handschoenen voor diverse doeleinden

U kunt bij ons latex, nitril en vinyl disposable handschoenen kopen voor allerlei doeleinden, zowel voor professioneel als voor particulier gebruik. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Medisch gebruik
  • Voor kappers bij chemische -of verfbehandelingen
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Hobbymatig gebruik

Zoals u ziet, is Nitril-latex.nl dé Nederlandse webshop om Disposable handschoenen te kopen!

Disposable handschoenen koopt u bij Nitril-Latex.nl

nitril